Posle deset godina rada firma menja organizacionu formu i iz Agencije prerasta u preduzeće. Njen osnivač, građevinski inženjer Miroslav Bajić, formirao je arhitektonsko građevinski tim koji uspešno vodi i danas. Dugogodišnjom saradnjom sa inženjerima svih struka možemo ponuditi komletnu projektno tehničku dokumentaciju za širok dijapazon objekata. Ovo podrazumeva proceduru od prikupljanja neophodnih dozvola I saglasnosti preko izrade projektno tehničke dokumentacije do nadzora nad izvođenjem radova na izgradnji objekta. Od svog osnivanja firma radi na projektima za objekte različitog tipa, od porodičnih kuća, višespratnih stambenih objekta do prodajno distributivnih centara, sportskih objekata i hladnjača.

Firma je angazovana u zemlji i inostranstvu i dobrom saradnjom sa poznatim domacim i stranim investitorima potvrdila je svoj kvalitet.Od svog osnivanja firma radi na projektima za objekte različitog tipa, od porodičnih kuća, višespratnih stambenih objekta do prodajno distributivnih centara, sportskih objekata i hladnjača. Firma je angažovana kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Naši inženjeri se mogu pohvaliti radom na objektima u Nemačkoj, Rusiji , Jordanu kao i u regionu.
U firmi rade inženjeri i tehničari sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Kadar firme je podmlađen tako da pored iskusnih radnika sada imamao mlade inženjere sa novim svežim idejama.

Referenc lista